ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μνημόνιο Συνεργασίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της ΑΓΣ
20. 04. 2022

Νέες προοπτικές και διαύλους συνεργασίας ανοίγει το Μνημόνιο που υπέγραψαν ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale και ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών και Διοικητικών Υποθέσεων και φοιτητικής μέριμνας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.

Η συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων εντάσσεται στο πλαίσιο της προαγωγής του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου τους, της προώθησης της συμβολής τους στην ανάπτυξη των κοινωνιών σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, της ανάπτυξης ευρύτερων επιστημονικών και ερευνητικών συμπράξεων, καθώς και της ενίσχυσης της υψηλού επιπέδου διδασκαλίας και μάθησης.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Αμερικανική Γεωργική Σχολή συμφώνησαν να αναλάβουν κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία και δράση για τον από κοινού σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιμόρφωσης που θα προσφέρονται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και εργαστηριακά μαθήματα με φυσική παρουσία στο Perrotis College. Η συνεργασία των δυο μερών ξεκινάει με την οργάνωση τεσσάρων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Επιμόρφωσης, τα οποία θα προσφερθούν τον Σεπτέμβριο του 2022 από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του ΕΑΠ σε συνεργασία με το Perrotis College.

Η τελετή της υπογραφής πραγματοποιήθηκε στο campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους από την επίτευξη του Μνημονίου Συνεργασίας. Εκτός από τους κ. Lansdale και Ευσταθόπουλο, παρόντες ήταν από την ΑΓΣ ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος, ο επικεφαλής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Perrotis College, Δρ. Τρύφων Αδαμίδης και η υπεύθυνη διοικητών υπηρεσιών του Perrotis College, Σταυρούλα Αντωνοπούλου και από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ο  Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Γιώργος Κουλαουζίδης.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!