ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη στελεχών του πανεπιστημίου Αγροτικής και Περιβαλλοντικής Παιδαγωγικής της Βιέννης
07. 09. 2021

Τις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκαν τα στελέχη του πανεπιστημίου Αγροτικής και Περιβαλλοντικής Παιδαγωγικής της Βιέννης, Beate Kralicek και Thomas Ochsenhofer. Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο, Dr. Jeff Lansdale και τον συντονιστή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Σχολής, Δρα Βαγγέλη Βέργο, ο οποίος τους ξενάγησε στο campus.

Τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι ενταγμένα στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την ονομασία «ENTER», η οποία σχετίζεται με την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο της ήδη πενταετούς συνεργασίας, έχει δρομολογηθεί η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Αυστριακού εκπαιδευτικού ιδρύματος, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων σε επίπεδο ανταλλαγών φοιτητών και διοικητικού προσωπικού, καθώς και νέων μεθόδων παιδαγωγικής στη διδασκαλία προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης, έρευνας και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.

Επίσκεψη στελεχών του πανεπιστημίου Αγροτικής και Περιβαλλοντικής Παιδαγωγικής της Βιέννης
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!