ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Online δράσεις του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου
15. 05. 2020

Παράσταση κουκλοθιάσου παρακολούθησαν διαδικτυακά οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού, ενώ το Νηπιαγωγείο συνεχίζει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, την παράσταση «Tο αγρόκτημα» του κουκλοθιάσου «Ονειροβάτες» παρακολούθησαν διαδικτυακά οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού. Επρόκειτο για πρωτοβουλία της διοίκησης του σχολείου, που ως στόχο είχε τη διατήρηση και την ενίσχυση της εξ αποστάσεως επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι έδειξαν να απολαμβάνουν την παράσταση όπου τα ζώα μιας φάρμας συστήνονταν και μαζί με τον μαέστρο τους ερμήνευσαν το δικό τους τραγούδι.

Στο μεταξύ, στο Νηπιαγωγείο συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση με υλικό προς τους μαθητές και τρεις εβδομαδιαίες συναντήσεις-τηλεδιασκέψεις. Παράλληλα, πραγματοποιούνται διάφορες επίκαιρες δράσεις, όπως για παράδειγμα yoga παιδιών και μητέρων με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Σχετικά με το ενδεχόμενο άνοιγμα σχολείων εξετάζονται όλα τα σενάρια. Σε κάθε περίπτωση τα νήπια προετοιμάζονται ακόμα και εξ αποστάσεως, για τη μετάβαση στο Δημοτικό, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους δάσκαλους της Α’ τάξης αλλά και βίντεο μεταξύ των μαθητών που θα ακολουθήσουν.

Online δράσεις του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου
Online δράσεις του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!