ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Φιλοξενία Ούγγρων μαθητών στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής
27. 09. 2022

Ομάδα επτά μαθητών/μαθητριών και δύο καθηγητριών από Λύκειο του Kiskorosτης Ουγγαρίας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για μια εβδομάδα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο  πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγών που πραγματοποιείται για 17 συνεχή χρόνια, με εξαίρεση τα δύο τελευταία λόγω της πανδημίας.

Τον περασμένο Ιούνιο αντίστοιχος αριθμός μαθητών των Λυκείων της ΑΓΣ επισκέφτηκαν το Kiskoros, συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες και ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τους Ούγγρους συμμαθητές τους, οι οποίοι τους φιλοξένησαν για ένα Σαββατοκύριακο. Το ίδιο έκαναν με πολλή χαρά και συγκινητική προθυμία, οι μαθητές και μαθήτριες της Σχολής. Οι έφηβοι από την Ουγγαρία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική φιλοξενία, ενώ η καθημερινότητά τους περιλάμβανε σειρά από δραστηριότητες όπως: πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις της Φυτικής Παραγωγής, του Πτηνοτροφείου, του Βουστασίου, επίσκεψη σε σαλιγκαροτροφείο, καθώς και σε διάφορα αξιοθέατα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!