ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Επισκέψεις στο Αγρόκτημα   /   Μέρες Γιορτινές στο Αγρόκτημα
Επισκέψεις στο Αγρόκτημα
Μέρες Γιορτινές στο ΑγρόκτημαΟι «Μέρες γιορτινές στο αγρόκτημα» είναι το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που σχεδιάστηκε για να εφαρμοστεί, για τέταρτη χρονιά,  στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών, με αφορμή το αίτημα πολλών οικογενειών και απευθύνεται στις ηλικίες 5 – 12 ετών.

Οι μέρες είναι γιορτινές! ….κι όταν είμαστε με καλή συντροφιά γίνονται ακόμη πιο όμορφες!

Οι δραστηριότητές μας θα έχουν ζεστό, χαρούμενο, γιορτινό χαρακτήρα και δελεαστικές μυρωδιές, όπως στις παιδικές μας μνήμες! Σχεδιάστηκαν ώστε να είναι έντονα βιωματικές και να προσφέρουν στα παιδιά ξεχωριστές, γιορτινές εμπειρίες συνεργασίας στο αγρόκτημα.

Η μεγάλη μας παρέα λοιπόν, «περιμένοντας την πρωτοχρονιά…», θα παίξει, θα αθληθεί, θα κάνει περιπάτους, θα ετοιμάσει γιορτινές λιχουδιές, θα στρώσει τα γιορτινά γεύματα, θα στολίσει το δένδρο των ευχών και το ελληνικό καραβάκι, θα ασχοληθεί με ξεχωριστές εικαστικές δημιουργίες πάνω σε κεραμίδια και με κορμούς δένδρων, θα διαβάσει πρωτοχρονιάτικες ιστορίες, και  πολλά ακόμη……! Φυσικά, θα τραγουδήσουμε  τα κάλαντα στην κοινότητα της Σχολής.

Κι όλα θα είναι ντυμένα ζεστά και γιορτινά! Τι περισσότερο έχουν άραγε τα παραμύθια;

Οι ημέρες εφαρμογής του προγράμματος είναι 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου, από τις 8.00 π.μ έως 3.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες:
Γενικές πληροφορίες
Αναλυτικό πρόγραμμα
Σύντομη περιγραφή
Αίτηση Εγγραφής - Καρτέλα Παιδιού
Πολιτική Απορρήτου - Δήλωση Συγκατάθεσης

      

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!