ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Επισκέψεις στο Αγρόκτημα   /   Μέρες Γιορτινές στο Αγρόκτημα
Επισκέψεις στο Αγρόκτημα
Μέρες Γιορτινές στο Αγρόκτημα


 

Οι «Μέρες γιορτινές στο αγρόκτημα» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που εφαρμόζεται, για πέμπτη χρονιά,  στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών. Απευθύνεται σε παιδιά 5 – 10 ετών που θα μπορούν να συμμετέχουν σε έναν ή και στους δύο γιορτινούς κύκλους: 27-30/12/21 και 3-5/1/22. Θα λειτουργήσει μόνο μία ομάδα έως 15 ατόμων για κάθε κύκλο.
 
Οι μέρες είναι γιορτινές! ….κι όταν είμαστε με καλή συντροφιά γίνονται ακόμη πιο όμορφες! 
Οι δραστηριότητές μας θα έχουν ζεστό, χαρούμενο, γιορτινό χαρακτήρα και δελεαστικές μυρωδιές, όπως στις παιδικές μας μνήμες! Σχεδιάστηκαν ώστε να είναι έντονα βιωματικές και να προσφέρουν στα παιδιά ξεχωριστές, γιορτινές εμπειρίες συνεργασίας στο αγρόκτημα.
 
Η μεγάλη μας παρέα λοιπόν, γιορτάζοντας τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου, θα παίξει, θα αθληθεί, θα κάνει περιπάτους, θα ετοιμάσει γιορτινές λιχουδιές, θα στρώσει τα γιορτινά γεύματα, θα στολίσει το δένδρο των ευχών, θα ασχοληθεί με ξεχωριστές εικαστικές δημιουργίες, θα διαβάσει πτωτοχρονιάτικες ιστορίες, και  πολλά ακόμη……! Φυσικά, θα τραγουδήσουμε  τα κάλαντα στην κοινότητα της Σχολής.
 
Κι όλα θα είναι ντυμένα ζεστά και γιορτινά! Τι περισσότερο έχουν άραγε τα παραμύθια;
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 5 – 10 ετών που θα μπορούν να συμμετέχουν σε έναν ή και στους δύο γιορτινούς κύκλους: 27-30/12/21 και 3-5/1/22.
 
Θα περιμένουμε τις εγγραφές σας μέχρι 16 Δεκεμβρίου.
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.
 
ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ COVID19 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
 

Περισσότερες πληροφορίες:
Γενικές πληροφορίες
Σύντομη περιγραφή

Αίτηση Εγγραφής - Καρτέλα Παιδιού
Πολιτική Απορρήτου - Δήλωση Συγκατάθεσης

 

    

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!