ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δράσεις για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού από το Γυμνάσιο Χασιώτη
08. 03. 2022

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις, πληροφορίες, ιδέες και να πραγματοποιήσουν βιωματικές δράσεις ευαισθητοποίησης στα θέματα της επιθετικότητας στο σχολείο και στους αθλητικούς χώρους, καθώς και στη βία απέναντι στη διαφορετικότητα, είχαν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου Χασιώτη. Αφορμή στάθηκε η Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, η οποία τιμάται κάθε 6η Μαρτίου.

Στο πλαίσιο των δράσεων, οι μαθητές κάθε τάξης του Γυμνασίου ανέλαβαν να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τη δική τους θεματική (σχολείο, αθλητισμός, διαφορετικότητα). Συνέστησαν ομάδες δημιουργίας, συγγραφής, στατιστικής, πολυμέσων και διδασκαλίας. Προετοίμασαν υλικό, συζητήσεις και μαθήματα, τα οποία παρουσίασαν στα υπόλοιπα τμήματα του Γυμνασίου. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση  «Γουτού Γουπατού» από τη θεατρική ομάδα «Εν δυνάμει».

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!