ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ένα πρόγραμμα γεμάτο IDEAS για την αγροδιατροφή
27. 02. 2023

Ο εντοπισμός, η υποστήριξη και η έναρξη νέων επιχειρήσεων στον αγροδιατροφικό τομέα, οι οποίες έχουν δυνατότητες καινοτομίας και μπορούν να γίνουν πολλαπλασιαστές των πλεονεκτημάτων της περιοχής, είναι – μεταξύ άλλων – οι στόχοι του έργου «IDEAS - Καινοτομία, Ανάπτυξη και Απασχόληση στον Αγροδιατροφικό Τομέα».

Με βάση τις προσδιορισμένες ανάγκες και προτεραιότητες, το IDEAS θα επικεντρώνεται στην έξυπνη γεωργία. Επίσης, θα υποστηρίξει επιχειρηματίες με υψηλή μόρφωση ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις και θα παρέχει καινοτόμα και πολλά υποσχόμενη υποστήριξη.

Το IDEAS, στο οποίο η ΑΓΣ συμμετέχει μέσω του HUB, δίνει τη δυνατότητα στους νέους να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

  • θεωρητική και επί του πεδίου κατάρτιση σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας / ευφυούς γεωργίας
  • εργαστήριο ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων
  • καθοδήγηση για δέκα νέους επιχειρηματίες στη συγγραφή επιχειρηματικού σχεδίου
  • εξατομικευμένη επιχειρηματική συμβουλευτική σε πέντε νέους επιχειρηματίες
  • προσφορά ψηφιακής τεχνολογίας ευφυούς γεωργίας σε πέντε επιχειρήσεις

Να σημειωθεί ότι το έργο «IDEAS - Καινοτομία, Ανάπτυξη και Απασχόληση στον Αγροδιατροφικό Τομέα» είναι μέρος του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA «Ελλάδα - Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» 2014-2020.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!