ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παρουσίαση βιβλίου για το μέλι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευδόκιμη Γη»
12. 12. 2019

Νέους γαστρονομικούς ορίζοντες με την αξιοποίηση του μελιού στην ελληνική κουζίνα «ανοίγει» το βιβλίο της chef Γιώτας Μήτσιου-Πολυχρονίδου, το οποίο παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΓΣ στις 11 Δεκεμβρίου 2019.

Το βιβλίο, το οποίο φέρει τον τίτλο "Μέλι-Honey", είναι απότοκος της εκπαίδευσης νέων και υφιστάμενων μελισσοκόμων στο πλαίσιο του προγράμματος "Ευδόκιμη Γη" που υλοποιεί το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Παρουσίαση βιβλίου για το μέλι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευδόκιμη Γη»
Παρουσίαση βιβλίου για το μέλι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευδόκιμη Γη»
Παρουσίαση βιβλίου για το μέλι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευδόκιμη Γη»
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!