Νέους γαστρονομικούς ορίζοντες με την αξιοποίηση του μελιού στην ελληνική κουζίνα «ανοίγει» το βιβλίο της chef Γιώτας Μήτσιου-Πολυχρονίδου, το οποίο παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΓΣ στις 11 Δεκεμβρίου 2019.
Το βιβλίο, το οποίο φέρει τον τίτλο "Μέλι-Honey", είναι απότοκος της εκπαίδευσης νέων και υφιστάμενων μελισσοκόμων στο πλαίσιο του προγράμματος "Ευδόκιμη Γη" που υλοποιεί το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη.