ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Φίλων και την Ομάδα Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) ΑΓΣ
24. 01. 2023

Σε μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, τα μέλη της Ομάδας Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) του Συλλόγου Φίλων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Ο πρόεδρος της Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παρέχουν οι εθελοντικές ομάδες τόσο στην εξυπηρέτηση των μαθητών, όσο και γενικότερα στη Σχολή και παράλληλα, τόνισε πως τα μέλη του Συλλόγου και της Ομάδας αποτελούν αναπόσπαστα «κομμάτια» του Ιδρύματος. Η επικεφαλής της ομάδας Μαριαντίνα Ιερισσιώτου έκοψε την πίτα ενώ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της Ρίας Κάλφα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ακολούθησε η κοπή της πίτας του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πάρης Τσογκαρλίδης, ευχαρίστησε τα μέλη για την υποστήριξη των σκοπών του Συλλόγου και της Σχολής και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Το τυχερό μέλος του Δ.Σ. ήταν ο Δημήτρης Νέτας.

Όπως είναι γνωστό, ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στελεχώνεται από ηγέτες του επιχειρηματικού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού κύκλου της Ελλάδας, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο, το ενδιαφέρον και τις γνώσεις τους ώστε να προάγουν την αποστολή της Σχολής. Η Ομάδα Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) είναι μια Επιτροπή Γυναικών του Συλλόγου Φίλων στη Θεσσαλονίκη και μια από τις πιο παλιές και διακεκριμένες εθελοντικές ομάδες της πόλης. Τα μέλη της υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό όραμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής οργανώνοντας πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες για τους μαθητές.

Τόσο ο Σύλλογος Φίλων όσο και το GSS διοργανώνουν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, φέρνουν κοντά στη Σχολή την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και αποφέρουν σημαντικά έσοδα στο Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών και άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς του Ιδρύματος.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!