ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας αποφοίτων
06. 02. 2023

Περισσότεροι από 120 απόφοιτοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, των τάξεων από το 1978 έως και το 1996, συμμετείχαν σε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση, δήλωσε ενθουσιασμένος που βρέθηκε ανάμεσά τους και τόνισε ότι η πόρτα του Ιδρύματος θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς και τις οικογένειές τους. Μάλιστα, τους προσκάλεσε να πραγματοποιήσουν την επόμενη κοπή της πίτας τους και το γλέντι στο campus της Σχολής.

To φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της τάξης του 1987 και το παρέλαβε η εκπρόσωπός της, Σούλα Σαλημέρα. Να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα εκπροσώπησαν, επίσης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και του Γραφείου Αποφοίτων, Λίλα Ζήζουλα, ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής των Λυκείων, Πάρης Πετράς και η υπεύθυνη του προγράμματος της Κεραμικής, Christine Willis.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!