ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σε Αυστρία και Ουγγαρία, μαθητές της ΑΓΣ μέσω προγραμμάτων ανταλλαγών
28. 06. 2023

Τα σχολεία Kiskőrösi Evangélikus Középiskola, της Ουγγαρίας και L.F.S Pyhra της Αυστρίας επισκέφτηκαν δύο ομάδες μαθητών της ΑΓΣ στο πλαίσιο προγραμμάτων αναλλαγών.

Συγκεκριμένα, επτά μαθήτριες των Λυκείων, με συνοδό την καθηγήτρια αγγλικών Μαρία Μπέτσια, φιλοξενήθηκαν στο σχολείο L.F.S Pyhra στο St. Pölten. της Αυστρίας για μία εβδομάδα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη χώρα, να έρθουν σε επαφή με την καθημερινότητα των μαθητών του Phyra L.F.S και να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών και πρακτικής άσκησης. Το Σαββατοκύριακο φιλοξενήθηκαν από οικογένειες Αυστριακών μαθητών έχουσες έτσι την δυνατότητα να γνωρίσουν την κουλτούρα και τις συνήθειές τους.

Την ίδια περίοδο, επτά μαθητές των Λυκείων της ΑΓΣ, συνοδευόμενοι απο την καθηγήτρια αγγλικών Κατερίνα Διάφα, επισκέφτηκαν το σχολείο Kiskőrösi Evangélikus Középiskola.Είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμα της Σχολής στους Ούγγρους μαθητές στην πρωινή συνάθροιση, να επισκεφτούν αξιοθέατα της περιοχής και να κάνουν πρακτική άσκηση στη φάρμα του σχολείου ενώ το σαββατοκύριακο φιλοξενήθηκαν από οικογένειες μαθητών κι επισκέφθηκαν την Βουδαπέστη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επισκέφτηκαν μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στο Akaszto, τη Villa Medici (Benyik farm), το Μουσείο Μουσικών οργάνων κι το Μουσείο Οχημάτων. Οι μαθητές γνώρισαν τον πολιτισμό και την κουλτούρα των Ούγγρων και γύρισαν με τη βαλίτσα τους γεμάτη με αξέχαστες εικόνες κι εμπειρίες!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!