ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Career day για τους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη
22. 02. 2024

Συνολικά 41 επαγγελματίες από διάφορους κλάδους πέρασαν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, το κατώφλι του Γυμνασίου Χασιώτη στο πλαίσιο του Career Day.

Την εκδήλωση «άνοιξε» η υποπρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, Salina Rico, η οποία μίλησε σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου για το επάγγελμα του διπλωμάτη, καθώς και για την προσωπική πορεία της στον χώρο. Κάθε επαγγελματίας είχε ξεχωριστή συνάντηση με ομάδα μαθητών και από τις τρεις τάξεις, προκειμένου να μιλήσει σχετικά με τις ιδιαιτερότητες, τις προκλήσεις και τις προοπτικές του επαγγέλματός του. Οι μαθητές άκουγαν με προσοχή και ενθουσιασμό κάθε πληροφορία που τους έδινε ο επαγγελματίας τον οποίον είχαν επιλέξει, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ταιριάζει στην προσωπικότητά τους. Η έκθεση των μαθητών του Γυμνασίου Χασιώτη σε εμπειρίες και δραστηριότητες επαγγελματικού προσανατολισμού τους δίνει πληροφορίες σχετικά με τις δυνατές επιλογές τους και τους κινητοποιεί να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα με βάση τους μακροπρόθεσμους στόχους τους.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!