ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Halloween 2021
06. 11. 2021

Με μάγισσες και σκελετούς «πλημμύρισε» το campus της Σχολής, στο πλαίσιο του εορτασμού του Halloween. Πραγματοποιήθηκαν δεκάδες διαφορετικές δραστηριότητες, στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά με πολύ κέφι και ζωντάνια. Χάραξαν και ζωγράφισαν κολοκύθες, φασκιώθηκαν σαν μούμιες και έκαναν face painting.

Οι μαθητές του παιδικού, νηπιαγωγείου και δημοτικού απόλαυσαν το κυνήγι κολοκύθας και πολλά υπαίθρια παιχνίδια στο campus, ενώ φυσικά δεν έλειψε και το καθιερωμένο trick or treat! Στο Γυμνάσιο Χασιώτη, οι μαθητές ζωγράφισαν κολοκύθες και σχεδίασαν κοστούμια ενώ είχαν τη χαρά να ακούσουν ζωντανά τη μπάντα μαθητριών του σχολείου καθώς και να παρακολουθήσουν την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν οι μαθητές της Γ' τάξης, κατά την πρώτη τους χρονιά στο Γυμνάσιο.

Η παράδοση του εορτασμού του Halloween στην ΑΓΣ τηρείται πολλά χρόνια. Αποτελεί έναν από τους πολλούς συνδετικούς κρίκους με τον αμερικανικό πολιτισμό, όπως και το Thanksgiving, το οποίο εορτάζεται στα τέλη Νοεμβρίου. Τον συντονισμό και την προετοιμασία των δράσεων έφεραν σε πέρας οι εκπαιδευτικοί του τμήματος Αγγλικών, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων. 

Περισσότερες φωτογραφίες στο λογαριασμό της Σχολής στο Instagram και στο facebook!

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!