ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Χριστουγεννιάτικο Τσάι της Αγ. Βαρβάρας
05. 12. 2023

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση "Χριστουγεννιάτικο Τσάι της Αγ. Βαρβάρας" που διοργάνωσε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων ΑΓΣ. Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 για πρώτη φορά στους χώρους του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου της Σχολής στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης πλαισιώθηκε με τη χορωδία του Δημοτικού σχολείου αλλά και με τη γνωστή σεφ και παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη, η οποία αναφέρθηκε στο έθιμο της σούπας της Βαρβάρας και στη σύνδεσή του με την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Ακολούθησε απογευματινό τσάι/καφές, με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πολλά δώρα, νόστιμα χειροποίητα εδέσματα και, βέβαια, την παραδοσιακή σούπα της Βαρβάρας. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα της εκδήλωσης υποστηρίζουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών των μαθητών και σπουδαστών της ΑΓΣ και του Perrotis College.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης:

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!