ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Η ΑΓΣ τίμησε τη μνήμη της Σοφίας-Nancy Brown Birk
16. 10. 2022

Με μία σεμνή επιμνημόσυνη δέηση, η οποία τελέστηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στο campus, η κοινότητα του Ιδρύματος τίμησε τη συμπλήρωση ενός έτους από την απώλεια της ομότιμης καθηγήτριας Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Kent στο Ohio, Σοφίας-Nancy Brown Birk, η οποία από το 2007 είχε αναλάβει την εθελοντική οργάνωση του Ιστορικού Αρχείου της Σχολής.

Δεκάδες φίλοι και συνεργάτες παραβρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση. Κανείς δεν έχει ξεχάσει ότι η προσφορά της Σοφίας-Nancy Brown Birk παρέχει στην ΑΓΣ τη δυνατότητα να παρουσιάζει πολλές και διαφορετικές πτυχές της ιστορίας της στους μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο και το Λύκειο αλλά και σε επισκέπτες. Η εκλιπούσα αποκαλούσε την Αμερικανική Γεωργική Σχολή «δεύτερο σπίτι της» καθώς συνέδεσε τη ζωή της με πολλούς ανθρώπους της Σχολή και είχε βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου τον Νοέμβριο του 2008. Η τελευταία επίσκεψή της στην ΑΓΣ ήταν το φθινόπωρο του 2019 και είχε συμφωνήσει ότι χρειαζόταν μια ακόμη για να ολοκληρώσει την οργάνωση του Ιστορικού Αρχείου. 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!