ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παρουσίαση του InoFA στο AgriBusiness Forum
18. 11. 2022

Tην πορεία υλοποίησης του έργου InoFA καθώς και τα μελλοντικά σχέδια συνεργειών της αγροδιατροφικής αλυσίδας, παρουσίασε το στέλεχος του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων, Δρ. Ηλίας Κάλφας στο AgriBusiness Forum. Η εισήγηση είχε τίτλο «Πράσινος και Ψηφιακός μετασχηματισμός της ελληνικής αγροδιατροφικής εφοδιαστικής αλυσίδας. Η εμπειρία από το cluster InoFA». Ο Δρ. Κάλφας τόνισε ότι ο αγροδιατροφικός τομέας μετασχηματίζεται σε εφαρμογή των επιταγών του Green Deal. Συγκεκριμένα, εμβάθυνε στις επιμέρους δράσεις του cluster InoFA, αναδεικνύοντας την κομβική συμβολή των εταίρων του έργου που υλοποιούν τη δεύτερη φάση με γρήγορους ρυθμούς.

Το AgriBusiness Forum αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την αγροτεχνολογία και κόμβο δικτύωσης, προώθησης συνεργασιών και διατομεακής ενημέρωσης για τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφικής αλυσίδας ως προς την παραγωγή, επεξεργασία και διανομή αγροτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!