ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Τα αρχεία της Σχολής σε εκδήλωση στο ΕΒΕΘ
20. 11. 2023

Στην αξία και τη σημασία του εκπαιδευτικού έργου της ΑΓΣ και τη διασύνδεσή του με την ανάπτυξη και στήριξη της ελληνικής υπαίθρου, αναφέρθηκε η προϊσταμένη της βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή», Δαμιάνα Κουτσομίχα κατά την εισήγησή της σε επιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Αρχειακής Εταιρείας, με τίτλο: «Αρχειακές διαθεσιμότητες για την οικονομική και παραγωγική ιστορία της Θεσσαλονίκης».

Μέσα από αρχειακά τεκμήρια, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - και στο Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί το παλαιότερο και μεγαλύτερο της χώρας. «Όλοι, ανεξαιρέτως, οι μαθητές και οι σπουδαστές που φοιτούν στα Δευτεροβάθμια Προγράμματα και στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College, λαμβάνουν σημαντική υποστήριξη για τη μερική ή ολική κάλυψη του κόστους φοίτησης, διαμονής και σίτισής τους», τόνισε. Αναφερόμενη στο μέλλον, υπογράμμισε ότι «τα επόμενα σχέδια περιλαμβάνουν την αναβάθμιση του υφιστάμενου αποθετήριου, καθώς και επέκταση των χώρων του Ιστορικού αρχείου».

Οι εργασίες της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, φιλοξενήθηκαν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την ευγενική χορηγία των Ελληνικών Λευκόλιθων. Η εκδήλωση συνέβαλε στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, καθώς και τη δημιουργία των βάσεων για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των αρχειακών φορέων της πόλης.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!