ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνάντηση του Ομίλου Επιχειρηματικότητας των Λυκείων με τους υπεύθυνους του προγράμματος FLOREO (Ιnterreg Ελλάδα – Βουλγαρία)
19. 01. 2023

Με τους υπεύθυνους του έργου FLOREO του προγράμματος Ιnterreg Ελλάδα – Βουλγαρία συναντήθηκαν τα μέλη του Ομίλου Επιχειρηματικότητας των Λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Φέτος, τα μέλη του Ομίλου έχουν συστήσει την πράσινη εικονική επιχείρηση «Etherium», η οποία έχει ως σκοπό την αξιοποίηση σπάνιων αρωματικών φυτών της διασυνοριακής γραμμής Ελλάδας-Βουλγαρίας με μοναδικές ιδιότητες. Η Etherium  (Ether-> ευωδία, καλή μυρωδιά)  «παράγει» αρωματικά κεριά, σαπούνια και αρωματικά χώρου με βάση το εκχύλισμα του φυτού Rhodope Herbalea (Haberlea rhodopensis), ένα ενδημικό είδος που δεν βρίσκεται πουθενά αλλού στον πλανήτη.

Η ιδέα υλοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος Ιnterreg Ελλάδα- Βουλγαρία, έργο FLOREO «Ο πλούτος των βοτάνων Ροδόπης και η βιώσιμη χρήση τους».

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!