ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
A 21 WALK FOR FREEDOM
24. 10. 2023

Στην εκδήλωση «Περπάτημα για την Ελευθερία» που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική οργάνωση Α21 συμμετείχαν και φέτος μαθητές του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου της ΑΓΣ.

Πραγματοποιήθηκε σε εκατοντάδες πόλεις και σε δεκάδες χώρες σε έξι ηπείρους για ένατη χρονιά, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τα εκατομμύρια ανθρώπων που παραμένουν σκλαβωμένοι. Οι συμμετέχοντες περπάτησαν σε γραμμή – ο ένας πίσω από τον άλλο – σχηματίζοντας αλυσίδες ανθρώπων. Μεμονωμένα άτομα και φορείς κοινωνικής προσφοράς πήραν μέρος και ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να σπάσει η αλυσίδα της εκμετάλλευσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΑΓΣ περπάτησαν σε σειρά από τον Λευκό Πύργο προς το Λιμάνι πραγματοποιώντας μια σιωπηλή πορεία με σκοπό να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν τους συμπολίτες τους δίνοντας ο καθένας ξεχωριστά το παράδειγμα ότι όλοι μπορούν να είναι κομμάτι της λύσης!

Η εμπορία ανθρώπων μπορεί και πρέπει να καταργηθεί διότι:

  • 1 στα 4 θύματα της σύγχρονης δουλείας είναι παιδιά.
  • Η εμπορία ανθρώπων είναι μια βιομηχανία αξίας 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
  • Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σκλαβωμένοι σήμερα από ποτέ στην ιστορία.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο του club εθελοντισμού Peace Jam με τη συμβολή του club Ρομποτικής και με υπεύθυνη την καθηγήτρια Άννα Παπαευαγγέλου.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!