ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Γρηγόρης Γρεβεντόπουλος, τάξη 2016
04. 03. 2024

«Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή μου παρείχε τις απαραίτητες δεξιότητες για να κυνηγήσω τα όνειρά μου», λέει με ειλικρίνεια ο Γρηγόρης Γρεβεντόπουλος, ο οποίος αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο το 2016. Έκτοτε, έχει πάρει πτυχίο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας στον κλάδο της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και ολοκληρώνει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΠΘ.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Ένα ‘παιδί της πόλης’. Ωστόσο, μου άρεσε η φύση και το περιβάλλον της Σχολής. Για αυτό και επέλεξα να σπουδάσω – με μερική υποτροφία – στο Επαγγελματικό Λύκειο», είπε. Προσέθεσε ότι από την πρώτη μέρα κατάλαβε ότι είναι ένα περιβάλλον που του ταίριαζε απόλυτα. «Ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι φανταζόμουν. Ένα σχολείο με εξαιρετικές υποδομές και άψογους καθηγητές, οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό σου. Ήταν προσιτοί και οικείοι», ανέφερε και θυμήθηκε ότι στο πλαίσιο του απογευματινού προγράμματος έμαθε πολλά στο οινοποιείο, τα θερμοκήπια, το βουστάσιο, το αρμεκτήριο και, κυρίως, στα εργαστήρια. «Σημαντικό για εμένα ήταν το ότι γνώρισα και την αμερικανική κουλτούρα. Όλα ήταν πρωτόγνωρα. Τα στελέχη της Σχολής με βοήθησαν να καταλάβω ποια είναι η κλίση μου και τι επάγγελμα θέλω να ακολουθήσω. Δεν πρόκειται για ένα απλό εκπαιδευτικό Ίδρυμα αλλά για μία ζεστή κοινότητα που προσφέρει τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες τόσο στους μαθητές του, όσο και τους απόφοιτούς του», κατέληξε.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!