ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ   /   Σχέδια Ανάπτυξης
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ
Σχέδια Ανάπτυξης

Δωρεές προς το Ετήσιο Πρόγραμμα Υποστήριξης βοηθούν όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής. Συνεισφέρουν στην παροχή υποτροφιών, την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού για τα εργαστήρια αλλά και ζωοτροφών ή μηχανημάτων που χρειάζεται το Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα, στον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης με σύγχρονα μέσα μάθησης, στην αγορά αναλώσιμων υλικών για τις αίθουσες διδασκαλίες, τα οικοτροφεία και το αγρόκτημα και πολλά άλλα.

Πέρα από το Ετήσιο Πρόγραμμα Υποστήριξης μπορείτε να στηρίξετε μέσω δωρεάς κάποια από τις παρακάτω πρωτοβουλίες μας:

Υποτροφίες
Κάνοντας μια δωρεά στο Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών, βοηθάτε ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία τόσο σε μαθητές με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες όσο και σε μαθητές που διακρίνονται για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα δε θα ήταν εύκολα προσβάσιμο στην πλειοψηφία των μαθητών μας χωρίς τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει το Πρόγραμμα Υποτροφιών. 
 
Όλοι οι μαθητές του Δευτεροβάθμιου Σχολείου λαμβάνουν υποτροφία για τα δίδακτρά τους, η οποία μπορεί να καλύψει μέχρι και το 50% των διδάκτρων. Επιπρόσθετα έξοδα, όπως η διαμονή και η σίτιση, μπορεί να καλυφθούν από την Σχολή, ανάλογα με τις οικονομικές ανάγκες των παιδιών.
 
Οι δωρεές του Ετήσιου Προγράμματος είναι σημαντικές, διότι εξασφαλίζουν το 10% των λειτουργικών εξόδων και διατίθενται απευθείας για υποστήριξη των υποτροφιών, των μισθών του προσωπικού και των εκπαιδευτικών μέσων, από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έως τα γεωργικά εργαλεία. 
 
Η δωρεά σας στη Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών δίνει τη δυνατότητα στη Σχολή να προγραμματίσει την επόμενη χρονιά και να διασφαλίσει ότι όλοι οι μαθητές της θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα μοναδικά εκπαιδευτικά της προγράμματα.
Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Έχετε την επιλογή να ορίσετε εσείς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα διατεθεί η δωρεά σας. Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω:

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Ένας καλός καθηγητής αποτελεί έμπνευση για το μαθητή. Ανοίγει το δρόμο για νέες δυνατότητες. Δημιουργεί και διαμορφώνει την εκπαιδευτική εμπειρία "μαθαίνω κάνοντας" που αποτελεί ορόσημο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Οι δωρεές προς υποστήριξη του εκπαιδευτικού προσωπικού δίνουν τη δυνατότητα επαγγελματικής κατάρτισης και περαιτέρω επιμόρφωσης, βοηθούν στην εξέλιξη του ερευνητικού έργου ή δημιουργούν μόνιμες έδρες διδασκαλίας.

Εγκαταστάσεις

Το περιβάλλον μάθησης επηρεάζει άμεσα τον τρόπο μάθησης. Χάρη στους δωρητές μας, οι εγκαταστάσεις της Σχολής αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για πρόοδο και αριστεία των μαθητών μας.

Η γενναιοδωρία των δωρητών μας έχει μεταμορφώσει τη Σχολή τα τελευταία χρόνια. Νέα επιστημονικά και ερευνητικά εργαστήρια, το Κέντρο Υποστήριξης Μαθητών & Σπουδαστών, νέες αίθουσες διδασκαλίας, το εκπαιδευτικό γαλακτοκομείο, τα θερμοκήπια, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα συντελούν στην παροχή μιας μοναδικής εκπαιδευτικής εμπειρίας. Δωρέες για την οικοδόμηση ή ανακαίνιση εγκαταστάσεων έχουν τεράστιο αντίκτυπο και για πολλά χρόνια, καθώς ωφελούν πολλές γενιές μαθητών και σπουδαστών.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι εγκαταστάσεις που κάνουν τη διαφορά. Μερικά από τα πιο πολύτιμα μέσα διδασκαλίας της Σχολής όπως ο ελαιώνας, οι ροδιές, οι κήποι με τα λαχανικά, τα μελίσσια, τα αρωματικά - φαρμακευτικά βότανα, έχουν αποκτηθεί ή δημιουργηθεί χάρη σε δωρεές.

Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε μια από τις παρακάτω προτεραιότητες:

  • Νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο "Αλίκη Περρωτή" στο Perrotis College
  • Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών "Seth Frank
  • Ανακαίνιση της Βιβλιοθήκης
  • Αθλητικές Εγκαταστάσεις
Καταπίστευμα

Οι δωρεές προς το καταπίστευμα της Σχολής συνεισφέρουν στη διασφάλιση των οικονομικών της σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Οι τόκοι του καταπιστεύματος χρησιμοποιούνται για την ομαλή λειτουργία της Σχολής και τη συνέχιση της αποστολής της. 

Μπορείτε να επιλέξετε να στηρίξετε το Γενικό Καταπίστευμα ή το Καταπίστευμα του Perrotis College. Κάνοντας αυτή την επιλογή, στηρίζετε τη λειτουργία της Σχολής, το Πρόγραμμα Υποτροφιών, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τις ερευνητικές δραστηριότητες και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!