ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το Propeller Club στηρίζει το Πρόγραμμα Υποτροφιών της ΑΓΣ
26. 01. 2023

Το ιστορικό Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στηρίζει – για μία ακόμη χρονιά – το Propeller Club of the U.S. International Port of Piraeus.

Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το Clubανακοίνωσε 17 δωρεές, 22 υποτροφίες και τέσσερα τεχνικά σεμινάρια προς Ιδρύματα που επιτελούν σημαντικό έργο και προς αριστούχους νέους και νέες, με τον πρόεδρο του, Κωστή Φραγκούλη, να υπογραμμίζει ότι το πρόγραμμα είναι αυξημένο κατά 40% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση. Προσέθεσε ότι το Propeller Club παραμένει πιστό στον βασικό ιδρυτικό σκοπό του, που είναι οι χορηγίες και η αρωγή δράσεων και πρωτοβουλιών. «Εργαζόμαστε με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Ένα καλύτερο μέλλον για τη ναυτιλία. Ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον. Ένα καλύτερο μέλλον, για όλους μας, ειδικά για τα παιδιά μας», ανέφερε.

Την υποτροφία παρέλαβε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Αποφοίτων της Σχολής, Λίλα Ζήζουλα, η οποία εκπροσωπώντας και τον πρόεδρο Dr. JeffLansdale, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Φραγκούλη και το PropellerClubγια την πολυετή εμπιστοσύνη στο Ίδρυμα και τη δυνατότητα που δίνουν σε άριστους μαθητές/σπουδαστές να «κυνηγήσουν και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους».

Στην εκδήλωση δήλωσαν το «παρών» εκλεκτά μέλη του Propeller Club, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών και Επίτιμος Πρόεδρος του Propeller Club, Πειραιά, GeorgeTsunis, o υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!