ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στη Σχολή στελέχη του γερμανικού Ινστιτούτου Thuenen και του πανεπιστημίου Τιράνων
21. 03. 2022

Την προοπτική συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εξέτασε το υψηλόβαθμο κλιμάκιο του πανεπιστημίου Τιράνων, τα μέλη του οποίου συνοδεύονταν από τον καθηγητή του γερμανικού Ινστιτούτου Thuenen, Dr. Gerald Schwarz.

Τον πρύτανη του πανεπιστημίου Τιράνων, Fatbardh Sallaku και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν στη βιβλιοθήκη «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή», ο πρόεδρος της Σχολής, Dr. JeffLansdaleκαι υψηλόβαθμα στελέχη του Ιδρύματος. Οι προσκεκλημένοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο και την προσφορά της ΑΓΣ στον αγροδιατροφικό τομέα και ζήτησαν να μάθουν ορθές και χρήσιμες πρακτικές σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση των νέων. Το γερμανικό Ινστιτούτο έχει αναλάβει την αναβάθμιση και των εμπλουτισμό των προγραμμάτων του πανεπιστημίου των Τιράνων και είναι έτοιμο να προχωρήσει στην υιοθέτηση νέων εκπαιδευτικών πρακτικών σε ζητήματα του αγροδιατροφικού τομέα.

Η πρώτη συνάντηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να εργαστούν προς την κατεύθυνση επίτευξης μίας συνολικής και εποικοδομητικής – για όλες τις πλευρές – συμφωνίας. 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!