ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνάντηση των Εφόρων της Σχολής με αποφοίτους
08. 11. 2021

Τη χαρά και την ευκαιρία να γευματίσουν με αποφοίτους της Σχολής είχαν - στο περιθώριο των συνεδριάσεων τους - οι Έφοροι του Ιδρύματος. Σε ένα ζεστό περιβάλλον, μίλησαν μαζί τους για τις σπουδές τους και την μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους. Σε κλίμα συγκίνησης οι απόφοιτοι ευχαρίστησαν τους Εφόρους για την ουσιαστική και έμπρακτη πολυετή στήριξή τους στη Σχολή, η οποία με τη δυναμική και πρωτοποριακή εκπαίδευση «μεταμόρφωσε» τη ζωή τους προς το καλύτερο.

 

Αντριάνα Γανοπούλου, απόφοιτη 2017: «Είμαι συγκινημένη που σας βλέπω. Κρατώ βαθιά μέσα μου όλα όσα έχω μάθει στη Σχολή. Θα συνεχίσω τόσο να έρχομαι όσο και να διαδίδω το όραμα και την αποστολή της Σχολής».

Πάγκαλος Καζάκης, απόφοιτος 1992: «Η Σχολή είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Ένα υπέροχο σχολείο. Υπάρχει βαθιά μέσα μου η μοναδική σύνδεση με τη Σχολή, η οποία δεν πρόκειται ποτέ να διακοπεί».

Γιάννης Μπέκας, απόφοιτος 1991: «Έχω μόνο καλά λόγια να πω και όμορφες εικόνες να θυμηθώ. Τα στελέχη της Σχολής δεν εκπαιδεύουν απλά αγρότες, αλλά επαγγελματίες αγρότες».

Στέφανος Κασσίδης, απόφοιτος 1990: «Η Σχολή με τον νέο πρόεδρο ξαναβρήκε τον εαυτό της. Τα σχολεία έχουν ήθος και διαμορφώνουν χαρακτήρες ώστε οι μαθητές να είναι καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και όχι απλά να παίρνουν υψηλές βαθμολογίες».

Κώστας Κράββας, απόφοιτος τάξης 1991: «Έχω τρία παιδιά που σήμερα σπουδάζουν στη Σχολή. Το όραμα και η αποστολή της Σχολής παραμένουν μέχρι σήμερα επίκαιρα. Οφείλουμε να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε αυτόν τον θησαυρό».

Γιώργος Σδάνης, απόφοιτος τάξης 1996: «Εδώ γράφεται ιστορία. Είναι τιμή μου που είμαι απόφοιτος και βλέπω σήμερα τον γιο μου να σπουδάζει στο ίδιο σχολείο, το οποίο έχει διατηρήσει αναλλοίωτες την ηθική και τις αξίες του».

Απόστολης Σαμούδης, απόφοιτος τάξης 1988: «Η Σχολή μου άνοιξε τα μάτια. Χάρη σε αυτήν βρέθηκα να σπουδάζω στο πανεπιστήμιο και να πάρω μεταπτυχιακό. Όλα όσα έχω ζήσει εδώ, παραμένουν βαθιά μέσα μου, στην καρδιά μου».

Κομνηνός Μπύρος, απόφοιτος τάξης 1990: «Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι με την οικογένειά μου. Τόσο οικεία. Είμαι σίγουρος ότι ο νέος πρόεδρος θα επικεντρωθεί στη σωστή λειτουργία της Σχολής και θα κρατήσει στενή επαφή με τους αποφοίτους».

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!