ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Thanksgiving 2018
23. 11. 2018

Η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή των Η.Π.Α., η οποία ανοίγει την εορταστική περίοδο που ολοκληρώνεται με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ξεκίνησε ως γιορτή κατά την οποία απονέμονται ευχαριστίες προς το Δημιουργό για τα αγαθά της ετήσιας σοδειάς και σήμερα πλέον, πέρα από μια ευκαιρία για να μαζευτεί όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι, είναι και μια γιορτή κατά την οποία ο καθένας ευχαριστεί για ό,τι αποκόμισε κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Πιστή στις παραδόσεις, η ηγεσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής παρέθεσε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, γεύμα προς το προσωπικό της, με «πρωταγωνίστρια» την παραδοσιακή γαλοπούλα. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Σχολής και του Perrotis College, Δρ. Πάνος Κανέλλης έκανε λόγο για μία «καλή χρονιά» για το ίδρυμα και ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά».

Στο πλαίσιο του Thanksgiving, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού διοργάνωσαν μία όμορφη και σεμνή γιορτή για τους Διευθυντές της Σχολής, η οποία έγινε με το συντονισμό του English House. Παρουσίασαν με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων, την ιστορία της Ημέρας των Ευχαριστιών και στο τέλος, δώρισαν στους συμμετέχοντες χειροποίητα σαπούνια από βότανα και γαλοπούλες από… κουκουνάρια.

Λίγη ώρα αργότερα, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου και επίσης υπό τον συντονισμό του English House, μαθητές προσέφεραν διάφορα είδη για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης. Τα στελέχη του Παντοπωλείου επισκέφτηκαν την Σχολή για να παραλάβουν τις συσκευασίες με σαμπουάν, αφρόλουτρα, καθαριστικά για το πάτωμα, χλωρίνη, υγρά πλυσίματος πιάτων, χαρτικά, όπως ρολά υγείας, κουζίνας και χαρτοπετσέτες, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα καθώς και προϊόντα προσωπικής/ατομικής υγιεινής.

Thanksgiving 2018
Thanksgiving 2018
Thanksgiving 2018
Thanksgiving 2018
Thanksgiving 2018
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!