ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Reunion Aποφοίτων ΑΓΣ
19. 02. 2024

Περισσότεροι από 170 απόφοιτοι της ΑΓΣ συμμετείχαν στο reunion των τάξεων 1979 – 1990 την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στη σπουδαστική εστία «Αλίκη Περρωτή» του Perrotis College. Η θερμή και συγκινητική εκδήλωση διοργανώθηκε από τους απόφοιτους: Όλγα Αντωνίου (τάξη 1980), Γιάννη Ζαρκοδήμο (τάξη 1981) και Κατερίνα Κουρουκτσίδου (τάξη 1981), σε συνεργασία με το Γραφείο Αποφοίτων της ΑΓΣ. Στο πλαίσιο της, κόπηκε και η ετήσια βασιλόπιτα, με το φλουρί να κάνει την εμφάνισή του στο κομμάτι της τάξης του 1981!

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και του Γραφείου Αποφοίτων της Σχολής, Λίλα Ζήζουλα, η οποία καλωσόρισε τους απόφοιτους και πάλι στο campus. Μαζί με τη συνεργάτιδά της, Ιωάννα Χρυσοχοΐδου, τόνισαν ότι η Σχολή διατηρεί πάντα ανοιχτή την πόρτα στους αποφοίτους, με τους οποίους επιθυμεί να έχει στενούς δεσμούς συνεργασίας. Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν οι κυρίες Αντωνίου και Κουρουκτσίδου, οι οποίες μετέφεραν τη χαρά και την ικανοποίηση όλων των παρευρισκόμενων αποφοίτων για το γεγονός ότι κατέστη εφικτό το reunion, μεταφέροντας παράλληλα τη συγκίνησή τους που διέσχισαν και πάλι την πύλη της Σχολής.

Καλωσόρισμα απηύθυνε και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Dr. Jeff Lansdale, ο οποίος μίλησε για το χθες, το σήμερα και το αύριο της Σχολής. Τόνισε ότι η ΑΓΣ συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην εκπαίδευση πάνω στον αγροδιατροφικό τομέα. Ενημέρωση για το σημείο, τους στόχους και τα ιδανικά της Σχολής μίλησαν στους απόφοιτους ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου, Απόστολος Βουρκούδης, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου, Μανώλης Πεδιωτάκης, ο Dean του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος και ο επικεφαλής του Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος, Δρ. Θεόδωρος Καλλίτσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μαθητές του ομίλου επιχειρηματικότητας παρουσίασαν το project Oqulusμε το οποίο συμμετέχουν σε πανελλήνιο διαγωνισμό, ενώ τρία μέλη από το γκρουπ των student leaders, μίλησαν για την εμπειρία τους ως μαθητές της Σχολής.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!