ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνάντηση δύο Πολιτειακών Γερουσιαστών των Η.Π.Α. με τον πρόεδρο Dr. Lansdale
06. 11. 2021

Δύο μέλη Πολιτειακών Γερουσιών και παράλληλα εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Σχολής και είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο, Dr. Jeff Lansdale.

Πρόκειται για τον Γερουσιαστή της Πολιτείας του Rhode Island, Leonidas Raptakis και τον Γερουσιαστή της Πολιτείας του Wyoming, Stephan Pappas. Επιπλέον, ο κ. Raptakis είναι πρόεδρος και ο κ. Pappas ταμίας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού (World Hellenic Inter - Parliamentary Association). Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον Dr. Lansdale δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, όσο και από το έργο της, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προώθηση των αμερικανικών παραδόσεων και της κουλτούρας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή. Συζήτησαν το ενδεχόμενο πολυεπίπεδης συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, του παρουσίασαν τις δράσεις και το έργο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού και το πώς αυτό αποτελεί «φάρο» διατήρησης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Η επίσκεψη τους ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο campus, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό. 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!