ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Νηπιαγωγείο   /   Αποστολή & Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Νηπιαγωγείο
Αποστολή & Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Όραμα και αποστολή του Νηπιαγωγείου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές μας, με επίκεντρο τη φύση και το Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Επιθυμούμε οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας να βιώσουν, να ενεργοποιηθούν και να παθιαστούν με αυθεντικές εμπειρίες μάθησης, με νόημα για τους ίδιους. Η οικογένεια της Σχολής και η ομάδα εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου οραματίζονται ένα σχολείο στο οποίο κάθε παιδί θα βρίσκει νόημα, ουσία και ενδιαφέρον, για να πηγαίνει κάθε πρωί ευτυχισμένο.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα υλοποιείται κυρίως έξω, στο Campusτης Σχολής, στα δασύλλια, τα χωράφια με τα αρωματικά φυτά και στα καταπράσινα μονοπάτια. Οι άξονες  γύρω από τους οποίους αναπτύσσεται είναι οι εξής:

  • Εξερεύνηση της φύσης και του αγροκτήματος
  • Έμφαση στην αγγλική γλώσσα καθημερινά
  • Διδασκαλίαθετικώνεπιστημών(Science Technology Engineering Mathematics)
  • Καλλιέργεια αυτονομίας μαθητών
  • Εξάσκηση δεξιοτήτων συνεργασίας (ζευγάρια, μικρές ομάδες)
  • Διδασκαλία με σεβασμό στη διαφορετικότητα των μαθητών
  • Συνεργασία με γονείς

Η διεπιστημονική ομάδα εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου αφοσιώνεται στη συνεχή αξιολόγηση και εξέλιξη του προγράμματος και στην ανάδειξή του ως πρότυπο και καινοτόμο τόσο στη Σχολή όσο και σε όλη τη χώρα. Συνεργαζόμενοι με επιστημονικά ιδρύματα των Η.Π.Α., δημιουργούμε ένα περιβάλλον παιδείας, ήθους, ευημερίας και ποιότητας ζωής για τους μαθητές μας και για τους γονείς τους.

 

Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων

GDPR Συναίνεση

Κανονισμός λειτουργίας νηπιαγωγείου

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!