ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δυναμική παρουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στις εκθέσεις Agrothessaly και Detrop
01. 03. 2019

Πολυεπίπεδη ήταν η συμμετοχή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στην 12η πανελλήνια έκθεση για τη γεωργία και τη κτηνοτροφία «Agrothessaly», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019 και την 28η διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας Detrop που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 2 έως 4 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στην Agrothessaly, στελέχη των δύο ιδρυμάτων ενημέρωναν τους επισκέπτες για τα εκπαιδευτικά προγράμματά και τις υπηρεσίες τους στο σταντ C05 (τέντα Α’).  Επίσης, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό Τομέα», η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Metropol (Ρούσβελτ 14, Λάρισα) το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00. Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στα νέα προγράμματα κατάρτισης, όπως το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Perrotis College, την αγροτική επιχειρηματικότητα καθώς και τα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής βοήθειας τόσο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής όσο και του Perrotis College. Στο πλαίσιο της Agrothessaly το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», στο οποίο συμμετέχει η Σχολή, διοργάνωσε την Κυριακή 3 Μαρτίου εκδήλωση με θέμα «Μικροπιστώσεις: ένα εργαλείο για νέους επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής».

Στη Detrop η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College συμμετείχαν μέσω δύο workshops και του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά». Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Μαρτίου και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου η επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» Δρ. Κική Ζηνοβιάδου παρουσίασε διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «Φτιάξτε χαβιάρι στη γεύση που θέλετε» και ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων Δρ. Τρύφων Αδαμίδης διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «η οξύτητα στη ζωή μας: μύθοι και αλήθειες». Επίσης, στο πλαίσιο της Detrop διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Creative Couples: Ιστορίες παραγωγών και δημιουργών στον αγροδιατροφικό κλάδο».

Δυναμική παρουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στις εκθέσεις  Agrothessaly και Detrop
Δυναμική παρουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στις εκθέσεις  Agrothessaly και Detrop
Δυναμική παρουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στις εκθέσεις  Agrothessaly και Detrop
Δυναμική παρουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στις εκθέσεις  Agrothessaly και Detrop
Δυναμική παρουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στις εκθέσεις  Agrothessaly και Detrop
Δυναμική παρουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στις εκθέσεις  Agrothessaly και Detrop
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-20 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!