ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις προς το παρόν.

Για αγγελίες που δημοσιεύονται στα αγγλικά πατήστε εδώ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δεν κάνει διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου με βάση το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή καταγωγή, την αναπηρία, ή οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα ή κατάσταση που προστατεύεται από το νόμο.
 

Προκηρύξεις

8.1.2020

Πρόσκληση συμμετοχής στο έργο "ARTOLIO" που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και στοχεύει στη στήριξη μικρών ελαιοπαραγωγών από όλη τη Μεσόγειο
 
Το νέο ευρωπαϊκό έργο ARTOLIO, που χρηματοδοτείται από το  πρόγραμμα ENI CBC Med για τη διασυνοριακή συνεργασία στη Μεσόγειο, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 και έχει στόχο την εφαρμογή καινοτόμων, αναπτυξιακών μέτρων που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας παραγωγής του ελαιολάδου.

Το Perrotis College, της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, είναι ο εταίρος του έργου για τη Βόρεια Ελλάδα και στο πλαίσιο της υλοποίησης του, δημοσιεύει την παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη τοπικών παραγωγών ελαιολάδου και ελαιοτριβείων,  την αύξηση της απόδοσης και της ποιότητας του προϊόντος. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης αυτής ανέρχεται στο  ποσό των 80.000 € και αφορά στην  αγορά εξοπλισμού και στην παροχή υπηρεσιών στους ωφελούμενους. Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα θα συντελέσει στη μεταμόρφωση του τομέα του ελαιολάδου, πιο συγκεκριμένα των ελαιώνων και των ελαιοτριβείων, όπου η ποιότητα και η ποσότητα του παραγόμενου προϊόντος επιδέχονται βελτιώσεις, διαθέτοντας κεφάλαια σε μικρούς παραγωγούς και ελαιοτριβεία.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Φεβρουαρίου 2021 (13:00)
 
Τους όρους για τη δήλωση συμμετοχής καθώς και τα κριτήρια επιλεξιμότητας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Σχετικά ερωτήματα μπορείτε να απευθύνετε στο email: perrotiscollege@afs.edu.gr.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-20 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!