ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Εγκαταστάσεις
Παιδικός Σταθμός
Εγκαταστάσεις

Ο Παιδικός Σταθμός βρίσκεται στο κέντρο της Σχολής, σε ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον. Το κτίριο έχει έκταση 1.500 μ2 και ανακαινίστηκε πρόσφατα με ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Κατά την ανακαίνιση, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη μεγαλύτερη δυνατή χρήση του φυσικού φωτισμού, στην εφαρμογή βιοκλιματικών αρχών στο σχεδιασμό και τη λειτουργία του, καθώς επίσης, και στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Το σχολείο περιβάλλεται από κήπους, λιμνούλες, αμπέλια και το Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα της Σχολής, περιβάλλον που προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες εξερεύνησης και ανακάλυψης στους μικρούς μας μαθητές. Ακόμη, η τοποθεσία του κτιρίου παρέχει εύκολη πρόσβαση στους κήπους και τα θερμοκήπια της Σχολής, τα οποία αποτελούν το βασικό άξονα της περιβαλλοντικής και βιωματικής φύσης των προγραμμάτων μας.  

Το κτίριο περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, μία πολυδύναμη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εξωτερικό και εσωτερικό χώρο για παιχνίδι, γραφεία προσωπικού, αίθουσες συνεδριάσεων, ανεξάρτητο χώρο εστίασης και ιατρείο, το οποίο φιλοξενεί την παιδίατρο και την παιδοψυχολόγο.

Ασφάλεια

Ο χώρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι φυλασσόμενος και ελέγχονται όλες οι είσοδοι και έξοδοι από αυτόν, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών που φιλοξενούνται στα σχολεία μας.

Με στόχο την καλύτερη περιφρούρηση του Campus της Σχολής και της ασφάλειας των εργαζομένων, μαθητών, σπουδαστών και επισκεπτών μας, δημιουργήθηκε Τμήμα Ασφαλείας, το Campus Security Office. Οι υπεύθυνοι του τμήματος πραγματοποιούν περιπολίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της Σχολής.

Εκτός αυτού, ο Παιδικός Σταθμός διέπεται από κανονισμούς, οι οποίοι διασφαλίζουν την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών εντός ή εκτός της Σχολής, την ασφάλεια τους κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικού προγράμματος και τη δημόσια προβολή τους.

Επιπλέον, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό έχει επιμορφωθεί στις πρώτες βοήθειες, ενώ υπάρχει καθημερινή παρουσία Νοσηλεύτριας στο χώρο της Σχολής. Σε περίπτωση ατυχήματος, η Σχολή παρέχει στους μαθητές μας ιδιωτική ασφάλιση σε οποιοδήποτε ιδιωτικό νοσοκομείο.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος