ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Αμερικανίδες αστέρες του ποδοσφαίρου στο campus για καλό σκοπό!
08. 11. 2022

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τις πρώην παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών των Η.Π.Α., Tara Koleski και Jennifer Grubb, είχε η ΑΓΣ. Η επίσκεψή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση και την άρση των αποκλεισμών.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, στο πλαίσιο της οποίας αναδείχθηκε ο κοινωνικός αντίκτυπος του πλέον δημοφιλούς αθλήματος στον κόσμο. Το απόγευμα της 8ης Νοεμβρίου, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΓΣ φιλοξένησε και έδωσε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Ανατόλια. Στη συνέχεια, οι δύο αστέρες των Η.Π.Α. μίλησαν και με τις δύο ομάδες καθώς με την ομάδα βόλεϊ της ΑΓΣ, για τη σημασία του αθλητισμού.

Η Jennifer Grubb είναι η ιδρύτρια και σύμβουλος της Cairn Consulting, LLC. Είναι επαγγελματίας σύμβουλος με πάθος την υποστήριξη αθλητών που ετοιμάζονται για το επόμενο στάδιο στην επαγγελματική τους καριέρα, αθλητές που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς ή απομακρύνονται από τον αθλητισμό, καθώς και μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Εκπροσώπησε την Εθνική Ομάδα Γυναικών των ΗΠΑ μεταξύ 1995 και 1999.

Η Tara Koleski είναι η επικεφαλής προπονήτρια του UWS Arizona F.C. και διευθύντρια προπονητικής στην ομάδα Arizona Girls F.C.. Έχει μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Διοίκηση από το πανεπιστήμιο του Harvard, πιστοποίηση επιχειρηματικότητας επίσης από το Χάρβαρντ και μεταπτυχιακό στην Ηγεσία στη Διοίκηση από το πανεπιστήμιο της Northern Arizona, καθώς και Bachelor στην Κοινωνιολογία από το πανεπιστήμιο του Portland.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Σχολή, η Έφορος Deborah Androus παρακολούθησε τους μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου να παίζουν softball, με τον εξοπλισμό που τους είχε δωρίσει. Μάλιστα, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να συμμετάσχει, κερδίζοντας το χειροκρότημα της ομάδας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!