ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εισήγηση στελέχους του SPMO στην εκδήλωση Meat Day 2020
19. 12. 2020

Εισήγηση με αντικείμενο την ενίσχυση και την ανάπτυξη του κλάδου του κρέατος, πραγματοποίησε η αν. διευθύντρια του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Ευδοκία Κρυσταλλίδου στην εκδήλωση Meat Day 2020, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με στόχους τη διασύνδεση της αγοράς για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και τη γενικότερη ενεργοποίηση του επιχειρείν, το διήμερο event (9 και 10 Δεκεμβρίου) πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο και μεταδόθηκε ζωντανά, ώστε να μην στερηθεί κανείς τη γνώση και την επικοινωνία με επαγγελματίες και ειδικούς της αγοράς του κρέατος και της γαλακτοκομίας. Ένα από τα βασικά δρώμενά του ήταν οι ημερίδες για την αγορά του κρέατος και της γαλακτοκομίας. Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα “EVENTORA”, ο σύνεδρος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τις ομιλίες, να θέσει ερωτήματα, να συμμετέχει σε ψηφοφορίες, να περιηγηθεί στα ψηφιακά stands των χορηγών και να συνομιλήσει ζωντανά με τους άλλους συμμετέχοντες.

Η Δρ. Ευδοκία Κρυσταλλίδου συμμετείχε ως ομιλήτρια στο πάνελ της πρώτης συζήτησης με θέμα: «Ενίσχυση και Ανάπτυξη του Κλάδου του Κρέατος: Ευκαιρία ή Υποχρέωση; - Οι Θεσμοί απαντούν», την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου. Τόνισε τη συμβολή της ΑΓΣ - μέσα από τα διάφορα προγράμματα που υλοποιεί - στην αξιοποίηση της ιχνηλασιμότητας ως εργαλείο για την ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας και αειφορίας. Στο συγκεκριμένο πάνελ, η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Διεπαγγελματικών Οργανώσεων, Συνδέσμων και Σωματείων, κατέθεσαν τις απόψεις τους αναφορικά με το παρόν και το μέλλον του κλάδου του κρέατος, ως σημαντικού τμήματος του πρωτογενή τομέα και συνολικά της οικονομίας.

Εισήγηση στελέχους του SPMO στην εκδήλωση Meat Day 2020
Εισήγηση στελέχους του SPMO στην εκδήλωση Meat Day 2020
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!