ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
11. 06. 2019

Την εκπόνηση εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε παραγωγούς που συνεργάζονται συμβολαιακά με την εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανέλαβε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Tο πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί από τα στελέχη της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε στενή συνεργασία με την Γεωπονική Διεύθυνση της εταιρείας, φέρει τον τίτλο: «Η επίδραση της σύγχρονης τεχνολογίας στην ορθή διαχείριση φυσικών πόρων για την αειφορική παραγωγή κηπευτικών». Η βιωματική εκπαίδευση θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 και θα ολοκληρωθεί σε πέντε εκπαιδευτικούς κύκλους στις περιοχές της Ν. Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, των Γιαννιτσών, της Λάρισας και της Φλώρινας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δοθεί έμφαση σε θέματα ορθής διαχείρισης φυσικών πόρων και στη χρήση σύγχρονης και ευφυούς τεχνολογίας πρόβλεψης αγρομετεωρολογικών παραμέτρων.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!