ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ   /   Επαγγελματικό Λύκειο
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Επαγγελματικό Λύκειο

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τη φιλοσοφία του σχολείου μας, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα υποτροφιών και τη διαδικασία εγγραφής στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε κατόπιν ραντεβού και να σας ξεναγήσουμε στο μοναδικό εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Μπορείτε να ζητήσετε online ενημέρωση συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη Φόρμα Ενδιαφέροντος ή να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του τμήματος Εγγραφών με email στο admissions@afs.edu.gr και τηλεφωνικά καθημερινά 8:00πμ – 5:00μμ:

Γεώργιος Σταμπολίδης 2310-492758

Ανίσα Μπέλλου 2310-492848

 

** Kυριακή 29.01.2023 19:00 διαδικτυακή γνωριμία με το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

 

Διαδικασία Εγγραφής

Οι τελειόφοιτοι μαθητές Γυμνασίου μπορούν να γίνουν δεκτοί στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κατόπιν εξέτασης του φακέλου Αίτησης Εγγραφής από την αρμόδια «Επιτροπή Εγγραφών & χορήγησης Οικονομικής Βοήθειας».  Τα κριτήρια εγγραφής στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι ανταγωνιστικά καθώς το επίπεδο σπουδών είναι υψηλό και οι παροχές σε επίπεδο τεχνογνωσίας, υποστήριξης και εξέλιξης είναι εξαιρετικές.  Εξετάζονται ακαδημαϊκά και προσωπικά στοιχεία του υποψήφιου, καθώς και οικονομικά / κοινωνικά στοιχεία της οικογένειας, εφόσον αιτούνται οικονομικής βοήθειας.  Για όλα τα παραπάνω απαιτούνται:

  • Συμπλήρωση Αίτησης Εγγραφής
  • Φωτογραφία ταυτότητας του Υποψηφίου
  • Βαθμολογία Α τετραμήνου της Γ Γυμνασίου
  • Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας Αγγλικών (εάν υπάρχουν)

Μπορείτε να υποβάλετε την Αίτηση Εγγραφής ηλεκτρονικά εδώ ή να κατεβάσετε το αρχείο εδώ, να το συμπληρώσετε και να το στείλετε με email στο admissions@afs.edu.gr

Μπορείτε να υποβάλετε Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα Εγγραφών, με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (Εκκαθαριστικό Εφορίας & Ε9).

Αιτήσεις Εγγραφής και Αιτήσεις Οικονομικής Βοήθειας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 γίνονται δεκτές έως 09/06/2023.

-----------------------------------------------------------

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δεν κάνει διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου με βάση το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή καταγωγή, την αναπηρία, ή οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα ή κατάσταση που προστατεύεται από το νόμο.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!