ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή υποδέχθηκε τους μαθητές της στο Pantelis Panteliadis High School
12. 09. 2022

Στον αύλειο χώρου του νέου και επιβλητικού “Pantelis Panteliadis High School” τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων του Δευτεροβάθμιου Προγράμματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αποτέλεσε δωρεά της οικογένειας Παντελιάδη, του Ομίλου ΟΠΤΙΜΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-METRO-MY MARKET. Ο αείμνηστος «πατριάρχης» της οικογένειας, Παντελής Παντελιάδης, ήταν απόφοιτος της τάξης του 1954 και Έφορος της Σχολής και διαχρονικά στήριζε το ιστορικό Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος.

Εκπροσωπώντας την οικογένεια Παντελιάδη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της METRO, Αριστοτέλης Παντελιάδης, ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά αναφέροντας ότι «κάθε ιστορία επιτυχίας που ακούτε, θα μπορούσε να είναι η δική σας ιστορία». Τους προέτρεψε να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να μη σταματούν να προσπαθούν στη ζωή τους. Να γίνονται πάντα καλύτεροι, να βάζουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς.

Για «μία σημαντική δωρεά, ενός σημαντικού ανθρώπου, που υλοποιήθηκε χάρη σε μία σημαντική και αγαπημένη οικογένεια», έκανε  λόγο ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, αναφερόμενος στη δωρεά του κτηρίου. Τόνισε τη σπουδαιότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της οικογένειας κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αγάπη που έτρεφε προς τη Σχολή ο αείμνηστος Παντελής Παντελιάδης. «Και το έδειχνε και κάθε τρόπο. Και είμαι σίγουρος ότι οι σημερινοί και οι μελλοντικοί μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ της Σχολής, θα τιμήσουν τη μνήμη του, θα σεβαστούν τη δωρεά της οικογένειας, θα εκτιμήσουν τα εφόδια που τους παρέχει και θα παραδειγματιστούν από την τόσο γεμάτη και επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του Παντελή Παντελιάδη», κατέληξε.

Σύντομους χαιρετισμούς και ευχές για «καλή σχολική χρονιά» απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εφόρων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Στέφανος Παντελιάδης, ο απόφοιτος της ΑΓΣ, Κωνσταντίνος Κράββας, οι Διευθυντές Μανώλης Πεδιωτάκης (ΓΕΛ) και Απόστολος Βουρκούδης (ΕΠΑΛ) και εκπροσωπώντας την οικογένεια Lansdale, η Χριστίνα Lansdale Willis. Στη συνέχεια, τα μέλη της οικογένειας Παντελιάδη καθώς και προσκεκλημένοι φίλοι του αείμνηστου απόφοιτου, εφόρου και δωρητή, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και συνομίλησαν με μαθητές των δύο Λυκείων.

Συγκινητικός ήταν ο αγιασμός και στον Παιδικό Σταθμό, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Χασιώτη. Νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές υποδέχθηκαν με χαρά τους μαθητές, με την ευχή η φετινή σχολική χρονιά να είναι η πλέον κανονική από την εκδήλωση της πανδημίας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!