ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παρουσία στελεχών της ΑΓΣ στη Zootechnia
14. 02. 2023

Σε δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 12ης έκθεσης Zootechnia, συμμετείχαν στελέχη του HUB της ΑΓΣ.

Επρόκειτο για το 7ο πανελλήνιο συνέδριο «Το κρέας και τα προϊόντα του» όπου συμμετείχε το έργο STAR(T) – beef που υπάγεται στο υπομέτρο 16.1-16.2 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020 και υλοποιείται από το HUB της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  - Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών και τους εκπρόσωπους του πρωτογενή τομέα ΑΦΟΙ Πολιτίκου Ο.Ε., Κρεοπωλεία Αθανάσιος Διαμέλας και Φάρμες Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το HUB συμμετείχε με την εργασία «Παραγωγή μοσχαριών κατάλληλων για πάχυνση από αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής», την οποία παρουσίασε η διευθύντρια Ερευνών του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών, ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Θεοδώρα Τσιλιγιάννη. Το HUB εκπροσωπήθηκε από την Δρα Βίκυ Κρυσταλλίδου και τη Ζωή Καζλάρη.

Η Δρ. Κρυσταλλίδου συμμετείχε, επίσης, στην ημερίδα της Εθνικής Διαεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος παρουσιάζοντας το θέμα: «Κρεοπαραγωγός προβατοτροφία και αιγοτροφία – Προκλήσεις και προοπτικές».

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!