ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Online Reunion τάξης 1997
30. 01. 2021

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το 2ο Online Reunion, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Αποφοίτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για την τάξη του 1997. Οι απόφοιτοι συναντήθηκαν διαδικτυακά τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, αντάλλαξαν ευχές αλλά και ενημερώθηκαν για τα νέα και τις εξελίξεις της ΑΓΣ και των μαθητών της. Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό μοιράστηκαν τα δικά τους νέα σχετικά με την επαγγελματική και την προσωπική εξέλιξή τους. Οι αναμνήσεις, τα θερμά λόγια και η αγάπη τους για το σχολείο, έκαναν τα στελέχη του Γραφείου Αποφοίτων να νιώσουν μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια. Η παρουσία των καθηγητών τους στη συνάντηση ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη όπως -άλλωστε- και για τους ίδιους τους καθηγητές, οι οποίοι χάρηκαν ιδιαιτέρως που είδαν και συνομίλησαν με τους μαθητές τους μετά από 23 χρόνια. Από την συνάντηση δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι πλάκες, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Το ραντεβού για την επόμενη συνάντησή τους ορίστηκε στην ΑΓΣ μόλις το επιτρέψουν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Το Γραφείο Αποφοίτων δεσμεύεται για τη διοργάνωση και άλλων διαδικτυακών reunions ώστε οι απόφοιτοι να εμβαθύνουν τους άρρηκτους δεσμούς τους με το ίδρυμα.

Online Reunion τάξης 1997
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!