Γυμνάσιο Χασιώτη
ΕΓΓΡΑΦΕΣ   /   Γυμνάσιο Χασιώτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ "ΧΑΣΙΩΤΗ" ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ


Οι τελειόφοιτοι μαθητές Δημοτικού Σχολείου προκειμένου να γίνουν δεκτοί στην Α’ τάξη του Γυμνασίου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής πρέπει να λάβουν μέρος σε γραπτή διαδικασία αξιολόγησης, που ταυτόχρονα αποτελεί κριτήριο για την απονομή των διαθέσιμων υποτροφιών.  Οι υποτροφίες απονέμονται με ακαδημαϊκά κριτήρια αριστείας.

Οι εξετάσεις εισαγωγής για την Α’ Γυμνασίου θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, σύμφωνα με τους όρους και τις διαδικασίες που ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι Αιτήσεις Συμμετοχής στις Εξετάσεις Εισαγωγής & Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 γίνονται δεκτές από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως 9 Μαΐου 2022.  

Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση εδώ. Εναλλακτικά μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ, να τη συμπληρώσετε και να την αποστείλετε μαζί με τον έλεγχο προόδου Α' και Β' τριμήνου στο email admissions@afs.edu.gr

Πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες, καθώς και τυχόν αλλαγές ύλης, ημερομηνιών και συνθηκών λόγω της πανδημίας θα επικοινωνηθούν με email σε όλους τους υποψηφίους που έχουν υποβάλει Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις Εισαγωγής & Υποτροφιών 2022-23.

Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε τρία διδακτικά αντικείμενα, Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά και Αγγλικά.  Η θεματολογία των εξετάσεων αποβλέπει στην αξιολόγηση βασικών γνώσεων της διδακτέας ύλης του Δημοτικού Σχολείου.  Ενδεικτικά θέματα της αξιολογικής διαδικασίας μπορείτε να δείτε στα link:

Γλώσσα 1Γλώσσα 2, Γλώσσα 3, Γλώσσα 4

Μαθηματικά 1Μαθηματικά 2, Μαθηματικά 3, Μαθηματικά 4

Αγγλικά 1Αγγλικά 2Αγγλικά 3, Αγγλικά 4, Αγγλικά 5

Η Επιτροπή Εξετάσεων συνεδριάζει αμέσως μετά τη βαθμολόγηση των γραπτών και αποφασίζει ποιοι μαθητές γίνονται δεκτοί στην Α’ Γυμνασίου, καθώς και ποιοι είναι οι αποδέκτες των υποτροφιών.  Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται το συντομότερο δυνατόν με email από το τμήμα Εγγραφών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Μαθητές ενδιάμεσων τάξεων Γυμνασίου που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στη Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής μπορούν να κατεβάσουν την Αίτηση Εγγραφής εδώ, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν με email στο admissions@afs.edu.gr. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, οι αιτήσεις αξιολογούνται με ακαδημαϊκά και άλλα κριτήρια (συνέντευξη υποψηφίου) από την Επιτροπή Εγγραφών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε online ενημέρωση συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη Φόρμα Ενδιαφέροντος ή να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του τμήματος Εγγραφών με email στο admissions@afs.edu.gr και τηλεφωνικά καθημερινά 8:00πμ – 5:00μμ:

Γεώργιος Σταμπολίδης, 2310-492758

Ανίσα Μπέλλου, 2310-492848

----------------------------------------------------------------

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δεν κάνει διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου με βάση το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή καταγωγή, την αναπηρία, ή οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα ή κατάσταση που προστατεύεται από το νόμο.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!