ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή πίτας ΑΓΣ 2024
06. 02. 2024

Σε μία σεμνή τελετή στο εστιατόριο της σπουδαστικής εστίας «Αλίκη Περρωτή» του Perrotis College, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2024, παρουσία εκπαιδευτικού, διοικητικού και εργατοτεχνικού προσωπικού.

Ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale αναφέρθηκε στην αίσθηση της κοινότητας και της οικογένειας που διακατέχει το Ίδρυμα και επικεντρώθηκε ειδικά στην περαιτέρω ανάδειξη του έργου και του ρόλου του Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι εργαζόμενοι που εντάχθηκαν στο Ίδρυμα από το 2023 και εκείνοι που συνταξιοδοτούνται φέτος.

Το φλουρί της κεντρικής πίτας βρέθηκε στο κομμάτι του Perottis College/ΙΙΕΚ/ΚΔΒΜ ενώ από ένα φλουρί βρήκαν στα βασιλοπιτάκια τους οι: Ρένα Καρατζουλίδου, Ηλίας Βουδούρης, Σοφία Χορτομάρη, Κατερίνα Πουρνή, Ιουλία Περοντσή, Ιωάννης Γκόγκος, Ελένη Χειμάρα και Μπάμπης Συμεωνίδης.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!