ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Alumni Xpress: Ευστράτιος Καμάτσος, τάξη 2000
26. 05. 2021

Δηλώνει περήφανος για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή γιατί συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει ποιοτική μόρφωση. Ο Ευστράτιος Καμάτσος αποφοίτησε από το ΓΕΛ το 2000 και επέστρεψε στο νησί του, την όμορφη Λέσβο, όπου ασχολείται με την τυποποίηση αγροτικών προϊόντων.

Τόνισε ότι ως μαθητής του ΓΕΛ έλαβε πολλές και εξειδικευμένες γνώσεις, ενώ η καλύτερη ανάμνησή του είναι τα… Σαββατοκύριακα που περνούσε στο campus. Χαρακτήρισε το οικοτροφείο ως το αγαπημένο μέρος του και ομολόγησε ότι η Αμερικανική Γεωργική Σχολή του έμαθε πάρα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα και τον έφερε σε επαφή με άτομα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Συμβούλεψε τους σημερινούς μαθητές να «απολαμβάνουν» και να «ζουν» κάθε στιγμή στη Σχολή και το campus της και φιλοδοξεί στο μέλλον να μπορέσει να μεταδώσει σε περισσότερα άτομα τη γνώση που απέκτησε και για αυτόν τον λόγο ενθαρρύνει την ΑΓΣ να διοργανώσει ενημερωτικά σεμινάρια στην Λέσβο. «Θεωρώ η εξέλιξη έρχεται όταν όλοι ωφελούνται και έχουν πρόσβαση σε πόρους και αγαθά και όχι όταν ευνοούνται μόνο συγκεκριμένες ομάδες.  Ένα  παλιό γνωμικό λέει: Δώσε σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι και θα τον έχεις θρέψει για μια μέρα. Δίδαξε έναν άνθρωπο πως να ψαρεύει και θα τον έχεις θρέψει για μια ζωή. Πάντα η γνώση είναι ωφέλιμη», ανέφερε. 

Alumni Xpress: Ευστράτιος Καμάτσος, τάξη 2000
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!