ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Υποτροφίες σε Πρόσφυγες από το Perrotis College
07. 07. 2017


Η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα σε συνεργασία με το Perrotis College - Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης - Anatolia College και το Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών θα προσφέρει υποτροφίες ανώτερης εκπαίδευσης σε 100 πρόσφυγες στην Αθήνα και 100 στη Θεσσαλονίκη για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει τη δυνατότητα σε νέους πρόσφυγες να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Να τους παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και μονάδες σπουδών που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μετακινηθούν στο μέλλον. Να τους βοηθήσει να βγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον σπουδών, και να τους προσφέρει ένα όραμα για το μέλλον τους.

Το πρόγραμμα “Education Unites: From Camp to Campus” θα προσφέρει δύο μαθήματα ανά φοιτητή για τα επόμενα δύο εξάμηνα. Τα προσφερόμενα μαθήματα θα περιλαμβάνουν προπαρασκευαστικά μαθήματα Αγγλικών, μαθήματα σε διάφορους τομείς με βάση τις γνώσεις των συμμετεχόντων, καθώς και επαγγελματική κατάρτιση. 

Στο Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, 50 φοιτητές θα μπορούν να εγγραφούν σε μαθήματα όπως «Μάρκετινγκ»,” Research and Presentation Skills,” “Agricultural Economics,” “English Language,” “Introduction to Mathematics,” “Introductory Chemistry,” και “Information Technology”. 

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε ειδική συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα παρουσία του Προέδρου της Σχολής & Perrotis College Δρα Πάνου Κανέλλη.

Για να διαβάσετε το δελτίο τύπου, πατήστε εδώ. Για το φυλλάδιο του προγράμματος, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Perrotis College: http://www.perrotiscollege.edu.gr/new-start-project/ 

Υποτροφίες σε Πρόσφυγες από το Perrotis College
Υποτροφίες σε Πρόσφυγες από το Perrotis College
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!