ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Workshop για το διεθνή διαγωνισμό IYNT 2020
04. 11. 2019

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών γυμνασίου και λυκείου πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής το 3ο Workshop της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων των μαθητών για το 1ο Hellenic Young Naturalists' Tournament που οδηγεί στη συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό ΙΥΝΤ (International Young Naturalists' Tournament ) 2020, ο οποίος θα γίνει το καλοκαίρι στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Στο Workshop συμμετείχε και ομάδα έντεκα μαθητών της Α’ τάξης του Γενικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που προετοιμάζεται από τον καθηγητή Φυσικής Μανώλη Πεδιωτάκη. Κατά τη διάρκειά του παρουσιάστηκε στους μαθητές ένα από τα 17 προβλήματα που πρέπει να ερευνήσουν και το αντίστοιχο πείραμα που πρέπει να κάνουν οι ομάδες και έγινε συζήτηση για τα σφάλματα που υπεισέρχονται σε κάθε πειραματική διαδικασία. Επίσης, έγινε παρουσίαση του τρόπου χρήσης του Google Drive και της δημιουργίας των παρουσιάσεων σε αυτό και λύθηκαν απορίες των παιδιών. 

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός ΙΥΝΤ αφορά μαθητές Γυμνασίου και Α’ Λυκείου με επίκεντρο τη φυσική, τη χημεία και τη βιολογία, ενώ ο ΙΥΡΤ μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου αποκλειστικά για προβλήματα φυσικής.

Workshop για το διεθνή διαγωνισμό IYNT 2020
Workshop για το διεθνή διαγωνισμό IYNT 2020
Workshop για το διεθνή διαγωνισμό IYNT 2020
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!