ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επαφές με ΜΜΕ σε Θεσσαλία, ανατολική Μακεδονία και Θράκη
14. 12. 2018

Με δύο προγραμματισμένες πολυήμερες επισκέψεις στη Θεσσαλία και την ανατολική Μακεδονία – Θράκη, τα στελέχη του τμήματος Επικοινωνίας συζήτησαν με τα τοπικά ΜΜΕ την προοπτική τόσο συνεργασίας όσο και προβολής των δράσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους έντεκα ΜΜΕ στη Θεσσαλία και ακόμη 16 στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Να σημειωθεί, ότι αρκετά από αυτά είναι όμιλοι, δηλαδή διαθέτουν περισσότερα από ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Τα στελέχη της Σχολής ενημέρωσαν για την ιστορία του ιδρύματος, την πολύχρονη προσφορά του στη χώρα αλλά και το σύγχρονο προφίλ του ως ηγέτιδα δύναμη στην εκπαίδευση στον αγροδιατροφικό τομέα και την προαγωγή της αγροτικής –και όχι μόνο- επιχειρηματικότητας.

Να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο του 2018 είχαν πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα συναντήσεις ανάλογης στόχευσης με εκπροσώπους ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας. 

Επαφές με ΜΜΕ σε Θεσσαλία, ανατολική Μακεδονία και Θράκη
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!