ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Φιλανθρωπική εκδήλωση της Σχολής στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης
10. 12. 2021

Δεκάδες φίλοι, δωρητές και μέλη της κοινότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στις Η.Π.Α. συμμετείχαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη με αφορμή την ολοκλήρωση της καμπάνιας που ως στόχο είχε τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση, την οργανωτική πρωτοβουλία της οποίας είχε η έφορος Joannie Danielides, φιλοξενήθηκε στο «ατμοσφαιρικό» και επιβλητικό «Russian Tea Room», το οποίο βρίσκεται μία «ανάσα» από την 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη μέχρι σήμερα πορεία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αλλά και για τους μελλοντικούς στόχους της. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία και η ομιλία των αποφοίτων του ΓΕΛ Κατερίνας Καργιώτη και Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου, οι οποίοι σήμερα είναι φοιτητές με πλήρη υποτροφία στο ξακουστό πανεπιστήμιο YALE. Μίλησαν για τα εφόδια που τους παρείχε η Σχολή προκειμένου να κυνηγήσουν και να κάνουν πράξη το όνειρό τους. Κάλεσαν τους προσκεκλημένους να συνεχίσουν να στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους το ιστορικό Ίδρυμα, ώστε να έχουν και άλλοι μαθητές την ίδια δυνατότητα.

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στα social media της Σχολής.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!