ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πρώτη ημερίδα του έργου STAR(T) BEEF
28. 03. 2023

Οι στρατηγικές για την παραγωγή μοσχαριών κατάλληλων για πάχυνση σε εκτροφές αγελάδων γαλακτοπαραγωγής με τη χρήση τεχνολογιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, βρέθηκαν στο επίκεντρο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου STAR(T) BEEF. Διοργανώθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φάρμες Κεντρικής Μακεδονίας (Κιβωτός) στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Ο σκοπός ήταν η ενημέρωση για τους στόχους του έργου αλλά και τις απαιτούμενες δράσεις. Παρευρέθηκαν μέλη από φορείς που συμμετέχουν στο πρωτογενή τομέα της ζωικής παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας των ζωικών προϊόντων. Μετά τις εισηγήσεις, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις προοπτικές από την εφαρμογή του έργου στον τομέα της εκτροφής παχυνόμενων μοσχαριών και την αγορά κρέατος με συντονίστρια την επικεφαλής του HUBτης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Βίκυ Κρυσταλλίδου και με συμμετέχοντες τους εταίρους του έργου Στέλιο Πολιτίκο (παραγωγό παχυνόμενων μοσχαριών) και Αθανάσιο Διαμέλα (κρεοπώλη – κρεατοτεχνίτη).

Το έργο υλοποιείται από το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα σε συνεργασία με το HUB της ΑΓΣ, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φάρμες Κεντρικής Μακεδονίας (Κιβωτός), της επιχείρησης Διαμέλας Α. Αθανάσιος και της εταιρείας ΑΦΟΙ Πολιτίκου Ο.Ε.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!