Η ΑΓΣ
Η ΑΓΣ   /   Όραμα, Αποστολή, Αξίες
Η ΑΓΣ
Όραμα, Αποστολή, Αξίες
Όραμα
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ως κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα, αναδεικνύει, διαμορφώνει και εμπνέει τους μελλοντικούς πρωτοπόρους ηγέτες και οραματιστές, για τη φροντίδα ενός βιώσιμου πλανήτη.
 
Αποστολή
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή παρέχει ανώτερη γενική και τεχνική εκπαίδευση, βασισμένη στις σπουδές του Περιβάλλοντος, της Τεχνολογίας Τροφίμων, της Γεωργίας και των Βιοεπιστημών για νέους και ενήλικες. Η ολιστική και βιωματική εκπαίδευση της Σχολής προετοιμάζει και εμπνέει το άτομο να ηγηθεί, να πρωτοπορήσει και να συνεισφέρει σε ένα βιώσιμο μέλλον για την Ελλάδα και τις γείτονες χώρες. 

Αξίες
Οι αξίες που διέπουν το όραμα και την αποστολή της ΑΓΣ είναι οι ακόλουθες:

Καινοτομία και Δημιουργικότητα
Καλλιεργούμε μία κουλτούρα ερευνητικής εγρήγορσης και καλωσορίζουμε καινοτόμες ιδέες προς όφελος της κοινωνίας.

Ακεραιότητα
Καθοδηγούμαστε από τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα, τάσσοντας για τους εαυτούς μας ως
αδιαπραγμάτευτη αρχή την ειλικρίνεια.

Συνεργατικότητα και Συνέργεια
Επιτυγχάνουμε περισσότερα μέσω της συνεργατικότητας και της συνέργειας και προωθούμε την ομαδική εργασία στην κοινότητά μας για να εκπληρώσουμε το έργο μας.
 
Αριστεία
Δεσμευόμαστε για συνεχή βελτίωση και αριστεία στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις διαδικασίες μας.
 
Σεβασμός
Ενθαρρύνουμε και προστατεύουμε μία κουλτούρα σεβασμού στην οποία η ατομική αξιοπρέπεια είναι κυρίαρχη και δημιουργούμε μία κοινότητα που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και είναι ανοιχτή σε όλους.
 
Υπεύθυνη Διαχείριση
Επωμιζόμαστε την πλήρη ευθύνη για τη συνετή διαχείριση και φροντίδα των ανθρωπίνων, ζωικών, περιβαλλοντικών, κοινωνικών, οικονομικών και φυσικών πόρων, που βρίσκονται υπό την εποπτεία μας.
 
Βιωσιμότητα
Συνεισφέρουμε μέσω της εργασίας και της έρευνας στη βελτίωση και τη βιωσιμότητα του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.
 
Ίσες Ευκαιρίες
Αγωνιζόμαστε για την ίση πρόσβαση σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες με σκοπό την ενδυνάμωση όλων των νέων, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικά ασθενέστερων, μέσω του προγράμματος υποτροφιών, μαθητικών υπηρεσιών και υποστήριξης.
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!