ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διακρίσεις για μαθητές της ΑΓΣ στο Panhellenic Forensics Association 2021
09. 04. 2021

Μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη και του Γενικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου Ρητορικού Λόγου στα Αγγλικά, στον οποίον συμμετείχαν 19 σχολεία από όλη την Ελλάδα. Ήταν η τρίτη χρονιά που το Λύκειο συμμετείχε στον διαγωνισμό, ενώ το ντεμπούτο του έκανε φέτος και το Γυμνάσιο Χασιώτη. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν τρεις μαθητές από το Λύκειο και δύο από το Γυμνάσιο.

Στην κατηγορία του Προτρεπτικού Λόγου (Original Oratory) οι διαγωνιζόμενοι ήταν υποχρεωμένοι να συντάξουν λόγο 7-8 λεπτών της ώρας, σε μια θεματολογία της επιλογής τους, τον οποίο και παρουσίαζαν σε κριτές και κοινό. Η Ανδρεάνα Αυγούστη με το θέμα "Politics or Entertainment?" σχολίασε την παγκόσμια πολιτική σκηνή, η Κατερίνα Βασιλάκη με το θέμα "Us Girls..." ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έφηβα κορίτσια, ενώ ο Νόε Κουρτζίδης με το θέμα "The Βutterfly Εffect" εξήγησε τι είναι και πως επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων.

Στην κατηγορία του Oral Interpretation of Literature, η Παρασκευή Κοτσακιαχίδου ανέγνωσε ένα απόσπασμα από το "The Ηate U Give" και η Αλεξάνδρα Γκραγκοπούλου το "Our Lonely Journey".

Όλες παρουσιάσεις των μαθητών της ΑΓΣ απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, ενώ η ομιλία της Κατερίνας Βασιλάκη προκρίθηκε στον τελικό και βραβεύτηκε ως μια από τις έξι καλύτερες της κατηγορίας. Την προετοιμασία των συμμετεχόντων, η οποία έγινε κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία, είχαν αναλάβει η υπεύθυνη του Forensics team της Σχολής Leighanne Penna και η coach του English Department, Stella Hitiroglou.

Διακρίσεις για μαθητές της ΑΓΣ στο Panhellenic Forensics Association 2021
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!