ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μάρκετινγκ και Logistics, μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη προσέγγιση
21. 03. 2024

Οι νέες τάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι αγοραστικές πρακτικές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που διοργάνωσαν την Τετάρτη 13 Μαρτίου η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (πρώην Ι.ΙΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και το Perrotis College. Φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Seth Frank της σπουδαστικής εστίας «Αλίκη Περρωτή» και είχε τίτλο «Μάρκετινγκ και Logistics: Μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη προσέγγιση».

Χαιρετίζοντας τις εργασίες της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της ηθικής στο μάρκετινγκ, αλλά και της βαρύτητας των Logistics, τονίζοντας ότι με βάση τις εκτιμήσεις που διατυπώνονται το 2048 ο πλανήτης γη θα φιλοξενεί εννέα δισ. άτομα, έναντι των οκτώ δισ. σήμερα, επτά δισ. το 2012 και δυόμισι δισ. το 1950.

Οι ομιλητές εκτίμησαν ότι η σημασία του Marketing και των Logistics αναμένεται να αυξηθεί και οι επιχειρήσεις πρέπει να βρουν τρόπους να παράγουν και να παραδίδουν τα προϊόντα τους με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο και έγκαιρα, συνυπολογίζοντας μάλιστα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αναδεικνύεται σε κύρια ανησυχία.

Κύριος ομιλητής ήταν ο επικεφαλής του τμήματος Marketing στο Copenhagen Business School της Δανίας, καθηγητής Adam Lindgreen, ο οποίος – μεταξύ άλλων – συνέστησε στους επιχειρηματίες να βλέπουν τη διαχείριση αγορών και προμηθειών ως στρατηγική λειτουργία, να ενθαρρύνουν την αμοιβαία κατανόηση και την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ μάρκετινγκ και αγορών, να ενσωματώνουν τις αλληλεπιδράσεις που βασίζονται στην τεχνολογία με τους προμηθευτές, να επενδύσουν στις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των προμηθευτών και του ευρύτερου δικτύου αγορών και να διαχειρίζονται τη διεπαφή μάρκετινγκ-αγορών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα ειδικότητα “Στέλεχος υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics)“ η οποία θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη του 2024. Δείτε περισσότερα εδώ

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!