ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Γυμνάσιο Χασιώτη   /   Εγκαταστάσεις
Γυμνάσιο Χασιώτη
Εγκαταστάσεις

Περιηγηθείτε εικονικά στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Χασιώτη στο παρακάτω βίντεο:Το Γυμνάσιο Χασιώτη, στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αποτελείται από δύο ορόφους περίπου 495 τ.μ. έκαστος. Διαθέτει έξι αίθουσες διδασκαλίας, τρία υπερσύγχρονα εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, γραφεία καθηγητών, κοινόχρηστους και βοηθητικούς χώρους. Η κατασκευή του χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τη γενναιόδωρη προσφορά της Οικογένειας Χασιώτη.

Ο αύλειος χώρος είναι εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον της Σχολής και με στοιχεία φιλικά προς το περιβάλλον, όπως συλλογή ομβρίων υδάτων του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου σε δεξαμενή και επανάχρησή του στην άρδευση.

Ο ευρύτερος χώρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής εκτείνεται σε περισσότερα από 700 στρέμματα και περιλαμβανει το εκπαιδευτικό και Επιδεικτικό Αγρόκτημα, την καρδιά της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Σχολής.

Περιηγηθείτε και στο καταπράσινο campus της Σχολής:                       

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!